Kommende temadage

Arrangement på Odder Parkhotel tirsdag d. 5. decemberprotox

Informationsmøde om svampe og insekter i gamle huse.

Foreningen Straatag inviteret til et spændende informationsmøde den 5. december klokken 19:00 på Odder Parkhotel, Torvald Køhlsvej 25, 8300 Odder.

Gamle huse har mange fjender, som ejere dog har gode muligheder for at gardere sig imod.

Blandt disse er skimmelsvamp, trænedbrydende svampe, træborende insekter og murbier noget, man som husejer skal tage alvorligt. Men hvordan identificerer man sådanne problemer, hvorfor opstår de? og hvordan kan man bekæmpe dem i tide?

Dette vil kemiker og biolog, John Lundsgaard fra Protox ApS, Kolding fortælle om -  og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Foreningen vil byde på kaffe/the og kage. Deltagelsen er gratis.

Tilmelding bedes foretaget til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 2729 2681 senest den 28. november.

Der kan blive tale om begrænsning af deltagerantallet, så det vil være en god ide, hvis du tilmelder dig i god tid.