straatag-5-1200.jpg

Tilbud på Burnblock

burnblockTemadagen hos Carlo F. Christensen A/S i Glæsborg indeholdt blandt meget andet en demonstration af ildslukker fra Burnblock. Efter en grundig introduktion blev slukkeren demonstreret i aktion. Det gik ud over en lille prøve af tækket tag,  som havde været anvendt til anden test. Efter ilden med stort besvær havde fået godt fat, blev  en anden prøve stillet ved siden af for at teste brandspredning.

Da ilden begyndte at fænge her,  fik den et pust Burnblock.  Det var imponerende at se ilden herefter ikke kunne få fat, selvom prøve 1 brændte kraftig. Prøven fik da en mere målrettet slukning.  Hvor der blev slukket, blussede ilden ikke op igen.  Det sker ellers normalt, da der hurtigt opbygges en stor mængde varme i tagmaterialet.  Efter et stykke tid blussede prøve 1 dog op igen. 

Prøven var ikke med brandsikring under taget,  og opførte sig derfor som man kan forvente af et  ikke sikret tag. Ilden arbejder sig hurtigt i dybden og rundt ved kanterne. Her er det umuligt at slukke helt, uden at nedtage taget.

Ildslukkeren "Burnblock" er 100% organisk, sikker for mennesker, dyr og omgivelser. Produktet er biologisk nedbrydeligt. Det stopper tilførelsen af ilt til det behandlede materiale. Ingen ilt, ingen brand.

 Sent mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for bestilling.