Foreningen Straatag inviterer hvert år til en række temadage rundt i landet.

                          - TEMADAG TIL FYNSHOVED LØRDAG DEN 10. JUNI:  Klik og læs på "Spændende temadag på nordfyn".

Mange medlemmer af Foreningen Straatag har allerede oplevet at være med på en af vores temature, og vi håber, at du i fremtiden vil være med. Temadagene, der fortrindsvis foregår i den lyse del af året, bliver lagt op her på siden i god tid. Er du en af dem, der allerede har været med og evt .har gode ideer til nye steder, vi kan besøge og dykke ned i historien om stråtag og bindingsværk, samt håndværket omkring vedligeholdelse af bevaringsværdige og fredede bygninger, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder med hensyn til vores blad STRAATAG, hvis du har emner, du ønsker, du ønsker vi skal tage op.

Deltagerpris for deltagelse på vores ture er ca. kr. 150/200 for medlemmer og kr. 200/250 for ”ikke-medlemmer” alt efter entreprisen på de steder, vi skal besøge.Turene indeholder som regel morgenkaffe med rundstykker samt en let frokost med drikkevarer.

Vores konto til betaling for ture samt betaling for medlemsskab er: Sparekassen SjællandFyn (Spks.dk) Reg.nr.: 0828 kontonr. 000 00 75 647 Mobilepay: 22782. Din plads er sikret, så snart betalingen er indgået. Af hensyn til overskueligheden vil der altid være adgangsbegrænsning.

Herunder er enkelte fotos fra vores sidste temadag, hvor vi besøgte Hjortshøj Museum,Åle Præstegård, Bindeballe Købmandsgård samt den fredede Klingebækgård:

Hjortsvang 4Klingebækgård 3Åle pgd 1Bindesballe2Ekstra

 

 

 

 

 

 


Sulegården
PlayPlay
Glud Museum
PlayPlay
Lille Pederstrup
PlayPlay
Mols Bjerge
PlayPlay
previous arrow
next arrow
Sulegården
Glud Museum
Lille Pederstrup
Mols Bjerge
previous arrow
next arrow